Login

Waardering voor boekdebuten

  • LONGLIST DEBUTEN 2017

De nominatiejury bestaat uit:

 

Foto     Casper Markesteijn (voorzitter) Auteur en voorzitter DordtLiterair
Jelle Van Riet Literair journaliste voor De Standaard, schrijfster, interviewster/presentatrice, jurylid ECI Literatuurprijs
Foto  Kees Snoek Schrijver en hoogleraar Nederlandse letterkunde en cultuurgeschiedenis aan de Sorbonne in Parijs
Esther Op de Beek Universitair docent/onderzoeker aan de Universiteit Leiden
Foto Arjan Peters 198798 Arjan Peters recensent en redacteur van de Volkskrant


Deelnemen aan de lezersjury?
Wij vragen de deelnemer om de drie genomineerde boeken te lezen en te beoordelen aan de hand van een beoordelingsformulier. Na bekendmaking van de nominaties 2017 is het beoordelingsformulier op de website te downloaden. Ook kunt u dan direct het digitale formulier invullen en verzenden.

Deelnemen aan de Kernjury 2017?
Een kernjurylid geeft zich voor de bekendmaking van de nominaties op voor de Kernjury, en belooft door zijn/haar aanmelding àlle 3 de genomineerde debuten te lezen en beoordelen. De stem van de kernjury telt zwaarder dan de gewone lezersjury, omdat zij alle drie de boeken beoordeelt. Wilt u zich aanmelden voor de Kernjury, vult u dan uw naam, e-mail- en huisadres het contactformulier in, en vul als 'aard van bericht' in "Aanmelding Kernjury”. 

 


Juryvergadering voor de
ANV Debutantenprijs 2017

maart 2017 - Juryleden en medewerkers van DordtLiterair: Kees Snoek, Tineke de Waard (DordtLiterair), Esther op de Beek, Jelle van Riet, Arjan Peters, Casper Markesteijn (jury voorzitter, DordtLiterair), Tonnie Meinhardt (DordtLiterair)    

 

images

 

logoslogan web 2
  

Nieuws